Cat de mult inseamna 2% pentru AEGEE

Stiai ca 2% din populatia uniunii Europene vorbeste portugheza ca limba materna? Alte doua procente din populatia UE vorbesc ca prima limba greaca, iar vorbitorii de suedeza sunt tot 2% din populatia UE.

AEGEE incearca sa transforme toate aceste voci intr-una singura, unita si puternica prin diversitatea ei. Cu ajutorul nostru, tinerii romani sunt acum o voce mai puternica in Uniunea Europeana, reusind sa calatoreasca, sa experimenteze si sa invete prin proiecte internationale. Universitati de vara, traininguri de limbi straine, evenimente de cariera pentru tineri si zeci de alte evenimente din calendarul anual al celei mai mari organizatii interdisciplinare de tineret a Europei aduc laolalta tineri dornici sa descopere mai multe despre viata de european, vazuta prin ochii celor 17.000 de membri.

Si tu ne poti ajuta sa oferim tinerilor romani mai multe oportunitati de a trai visul european, de a avea acces la educatie nonformala, de a-si gasi un loc de munca intr-o alta tara a batranului continent si de a imbunatati viata comunitatilor din care fac parte.

Pentru ca toate acestea si multe altele sa devina realitate, te invitam sa directionezi 2% din impozitul tau pe venit catre AEGEE Bucuresti. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele asociatiei in declaratia 230 (sau 200, daca realizezi si alte venituri in afara de cele salariale), pe care trebuie sa o depui la Administratia Financiara pana pe 15 mai. Legea iti ofera dreptul de a alege unde se duc doua procente din impozitul pe care il datorezi statului, asa ca profita de aceasta oportunitate!

Mai jos gasesti datele de inregistrare ale asociatiei si un link unde vei afla cum se completeaza cele doua declaratii:

AEGEE Bucuresti – Asociatia Studentilor Europeni

Adresa: Strada Frumoasa, nr 31, camera 34, sector 1, Bucuresti

IBAN: RO52RNCB02850084178 60001

CUI: 13586115

http://doilasuta.ro/pagini/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=49

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s