Vino la trainingul de FR!

Ne face placere sa te anuntam ca urmeaza Fund Raising Trainig Course – o sesiune de invatare interactiva in scopul dezvoltarii abilitatilor personale necesare in campaniile de strangere de fonduri.

Tehnicile de vanzare si negociere care vor fi exersate in cadrul cursului sunt general aplicabile, fie in mediul organizatiilor bazate pe voluntariat (precum AEGEE) pentru a dezvolta proiecte de succes, fie in mediul de afaceri sau in viata de zi cu zi.

Mai mult decat atat,

Desi este o perioada in care oportunitatile de angajare au scazut, nu uita sa aduci un CV cu tine la training – pentru ca George vrea sa te recruteze pentru un intership platit in cadrul Marsh Romania, subsidiara in tara noastra a celei mai mari firme de consultanta de risc si brokeraj in asigurari. Internshipul dureaza trei luni, este part time si este platit.  J Plus ca, daca te vor accepta, vei lucra in departament cu doi AEGEE alumni.

Daca te-am convins cu toate “bunatatile” astea, astept pana cel tarziu miercuri, 21 aprilie, un mail de la tine pe adresa carmen.albisteanu@yahoo.com, in care sa confirmi participarea.

Cu drag,

Boardu’ AEGEE Bucuresti

Cand?

Sambata, 24 aprilie, intre 10.00 – 13:00. O sa te anuntam si unde va fi tinut trainingul, imediat ce stabilim locul.

Cine?

Trainingul va fi tinut de George Dragne, fost vicepresedinte pe FR al AEGEE Bucuresti, actual Business Development Executive in cadrul Marsh Romania .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s