StartUp School!

“Numele meu este Razvan si sunt student la Facultatea de Management. In ultimii ani am observat cat de mult potential are mediul virtual si m-am gandit sa initiez un proiect online din care sa am o sursa de venit in plus. Am foarte multe idei insa, si o mare problema: nu stiu de unde sa incep, cum sa pun bazele acestui proiect, ce pasi sa urmez, etc. Am facut dat eu un ‘research’ pe net insa am nevoie de niste informatii mult mai concrete.”

Cam asa ar suna cuvintele unui participant la evenimentul ‘ START-UP SCHOOL ’din 21 aprilie. Maine va fi o zi plina de conferinte si dezbateri pe tema antreprenoriatului online . Temele discutate vor fi : Totul porneste de la o idee; Unde gasesti resursele de business de care ai nevoie si cum le alegi pe cele potrivite cu afacerea ta; Ce tip de societate comerciala alegi pentru start-up-ul tau; Ce faci cu banii si cum iti pui afacerea pe picioare; Cum iti planifici resursele tehnologice, Cum iti lansezi proiectul, etc. Intrebari la care Razvan al nostru J sigur va afla raspunsuri interesante de la o multime de invitati din diverse domenii printre care Daniel Pana – director de marketing, BCR; Orlando Nicoara – general manager, MediaPro Interactiv; Vlad Stan – founder, Seed Money; Dragos Manac – advisor to technology startups; Dan Virtopeanu – general manager, Voxline etc.

Acest eveniment este organizat de Evensys impreuna cu BCR si va avea loc la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, iar accesul este permis pe baza de invitatie. Evenimentul se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor cu varsta de pana in 26 de ani interesati de initierea unui proiect online.

La finalul conferintelor va avea loc un concurs de idei si proiecte dedicate Internetului. Dintre ideile selectate sa participe la eveniment, un proiect va fi premiat cu suma de 1.000 euro.

Intrati pe http://www.startupschool.ro/2010/index.php pentru mai multe detalii si spuneti ‘START-UP’ ideilor voastre!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s