Mini QB: Tara, tara, vrem detectivi!

Weekendul acesta, mai exact duminica, AEGEE-istii cu experienta in ale investigatului le-au pregatit boboceilor o surpriza: o editie de mini QB, la care ei sa participe, sa invete si sa testeze singuri plusurile si minusurile vietii de detectiv prin Bucuresti.

De ce mini QB? Pentru ca, spre deosebire de editiile oficiale (pe care le vom numi generic Maxi 🙂 ), mini QB-ul de duminica va dura mai putin, iar numarul echipelor si al taskurilor va fi redus, asfel incat sa mai avem timp si de o bere post-eveniment. Asta nu inseamna ca vom taia si de pe lista de premii si surprize. Nici vorba! Fiecare va fi rasplatit dupa miros, al saselea simt, curatenia lupei sau orice alt instrument care il va ajuta sa dezlege cu succes misterele Bucurestiului.

Dupa ce veti fi testat provocarile si ne veti fi luat premiile, veti putea face parte din echipa de organizare a Quest-iunii Bucuresti 5, care va avea loc primavara aceasta. Atunci veti avea ocazia sa va puneti amprenta pe acest eveniment, unul dintre cele mai fun si mai interesante de pe plan local.

Si stiti ce e mai fain decat atat? Inca mai aveti drept de vot in ce priveste ora la care vreti sa organizam QB-ul. Asa ca trimiteti un mail la adresa andreea.palade@gmail.com cu mesajul „Vin si eu la QB”, iar apoi veti primi raspuns la orice alte intrebari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s