Countdown to QB IV

A început numărătoarea inversă şi facem ultimele pregătiri pentru OB, ca să iasă ceva cu adevărat interesant. Taskurile sunt gata – unele mai grele, altele mai uşoare, altele mai provocatoare. Mai multe nu va spunem , decât că ne mişcăm cât putem de repede să punem la punct şi cele mai mici detalii.

Aplicatiile mai vin şi am decis să le păstrăm deschise până joi, pe 19. Rezultatele le vom anunţa pe 20. Să ştiţi că am tras un pic cu ochiul la ce au scris aplicanţii de până acum şi ne creşte inima ca un cozonac. Toate cuvintele frumoase pe care le-am primit până acum de la voi ne motivează să facem un QB pe care să-l ţinem cu toţii minte.

În cazul în care nu aţi fost astăzi pe frecvenţă la Europa FM, vă spunem noi – şi să ne credeţi pe cuvânt – că ne-au întrebat mai multe despre QUEST-iunea Bucureşti. Puteţi citi aici ce au scris cei de la Europa FM despre concurs.

A…şi încă ceva: pe măsură ce zilele trec, surprizele pentru participanţi se înmulţesc. Dar nici pe astea nu vi le zicem, că n-ar mai fi surprize, nu?

Aplica acum!

Carmen Albisteanu

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s