QUEST-iunea BUCURESTI III

QBECO_logo_final

AEGEE Bucureşti lansează pentru a treia oară provocarea QUEST-iunea BUCUREŞTI. 

Proiectul reprezintă o nouă oportunitate pentru studenţii bucureşteni de a realiza o incursiune în trecutul capitalei. Participanţii, „detectivii” QUEST-iunii BUCUREŞTI vor descifra din nou enigme şi mai ales vor descoperi un Bucureşti mai verde, pentru că această ediţie aduce în discuţie şi verdele bucureştean. Aşadar proiectul oferă o îmbinare între misterele trecutului, frumuseţile prezentului şi grija noastră pentru mediul înconjurător. 

Primele două ediţii ale proiectului QUEST-iunea BUCUREŞTI au fost o reuşită. Nu spunem noi asta, au spus-o chiar participanţii. Până în prezent, aproximativ 80 de spirite aventuriere din mai multe facultăţi bucureştene au acceptat provocarea noastră: aceea de a redescoperi Bucureştiul, de a-l vedea şi cu alţi ochi. 

Ca urmare, ne propunem să continuăm povestea.

În perioada 16-17 mai, AEGEE Bucureşti organizează un concurs între 10 echipe (fiecare a câte 4 membri), pentru redescoperirea celor mai importante obiective cultural-istorice din Bucureşti şi promovarea unui stil de viaţă sănătos pentru un oraş mai curat. 

AEGEE Bucureşti te îndeamnă încă o dată să ieşi din monotonie şi să încerci lucruri noi! Ai doar două zile să cutreieri oraşul şi să-i descoperi secretele. 

www.aegee-bucuresti.ro/qb

 Un proiect marca AEGEE Bucureşti.

Parteneri logistici: Menthol, Cartureşti, Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic Bucureşti, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Codidianul, Tritonic

Parteneri media : biz campus.ro, colegdecamera.ro, dordeduca, , studentie.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s